OverVers Uitjes

Samen koken en genieten van een duurzaam diner, dat is wat u kunt verwachten bij een uitje van OverVers. We starten rond 15.00uur met koffie en thee en een introductie over voedselverspilling. Onze kok vertelt over hoe zij improviseert met voedsel om te deelnemers uit te dagen meer te doen met de inhoud van hun koelkast en voorraadkast.

Hakken maar

Hakken maar

Vervolgens wordt u door de kok meegenomen de keuken in om samen aan de slag te gaan met een tafel vol ‘waste’. Ook eigen meegebracht oververs voedsel is van harte welkom. De uitdaging is om met een creatieve blik naar dit afgedankte voedsel te kijken en deze uiteenlopende producten onder leiding van de kok om te toveren tot een smakelijk driegangen diner. Uiteraard zal het harde werk beloond worden en kunt u met uw gezelschap aan lange tafels aanschuiven voor het diner waarbij wij indien gewenst voor live muziek, interessante sprekers of een poëzievoordracht kunnen zorgen.

Het uitje is ook te boeken zonder workshop en/of als lunch. Daarnaast is het mogelijk een cultureel programma bij te boeken in de vorm live muziek, een poëzievoordracht of een mini-college.

Wilt u een Uitje boeken? Neemt u dan vrijblijvend contact op.