OverVers dinerconcert met het Nederlands Studenten Kamerkoor

Op 14 november aanstaande vindt voor het eerst een OverVers dinerconcert in samenwerking met het Nederlands Studenten Kamerkoor (NSK) en de Youth Food Movement (YFM) Utrecht plaats. Een avond in het teken van duurzame voeding en muziek. 

We spreken over de verbinding tussen stadslandbouw en de burger. Hoe voedt Utrecht zichzelf? Het NSK zingt toepasselijk repertoire wij serveren een heerlijke 3-gangen maaltijd samengesteld uit afgedankt voedsel. De YFM zorgt voor een interessante gastspreker; Gijs Kuneman, directeur van CLM: kennis- en adviesbureau op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en milieu. De tweede spreker is Kevin McMulkin van De Kas Eet en Kweekplek. Hij spreekt over de dagelijkse praktijk van de stadsboer.

Kom luisteren, proeven en meepraten. Aan tafel zitten zangers, nieuwsgierigen, kenners uit de muziek- en voedingssector, locale ondernemers en tuinders. 

Een samenwerking vanuit de gedeelde ambitie het positieve geluid van duurzaamheid te laten horen. Gesponsord door In de Ruimte.

14 november om 17:30uur inloop, 18.00uur start
Locatie: In De Ruimte, Oudegracht 230 a/d werf, Utrecht
3-gangen-menu €25 p.p. excl. drank
Kaarten: http://nskk.nl/portfolio/nsk-dinerconcerten/ 

Geplaatst in nieuws