OverVers bij IJsselhuis in Gouda

Op donderdag 22 september staat er een heel bijzondere editie van OverVers op de planning. We zijn te gast bij het IJsselhuis, drank- en spijslokaal museumhavencafé in Gouda! Een prachtig schipperswachtlokaal uit 1912 gelegen aan de oude haven. Chefkok Herman Winkelman zal voor ons een heerlijk driegangen maal bereiden van OverVerse producten en ons samen met zijn vader Dick tussen de gangen door het verhaal vertellen van het historische IJsselhuis.

Voor alle OverVers fans uit Utrecht, een treinritje Utrecht-Gouda duurt slechts 20 minuten. Vanaf het station kun je via een prachtige wandeling door het oude centrum van Gouda naar de museumhaven lopen, waar je het IJsselhuis naast de Mallegatsluis ziet liggen. Het feest kan beginnen! Gratis parkeren kan overigens ook op 3 minuten loopafstand van het IJsselhuis in de Prins Hendrikstraat.

Aanvang                              –              18.00uur

Kosten                                 –              20,00 euro voor driegangen diner. Reserveren kan door vooraf online een kaartje te kopen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/OverVersIJssel

Navigatie adres                 –              Buurtje 1, Gouda

Website IJsselhuis           –              http://www.museumhavencafe.nl/

Geplaatst in nieuws